This brand new modern design Beach house, located along the Bass Strait and designed by the architect Sean Cooney (WHACC Architecture), is perfectly integrated with the surrounding landscape. 

To keep this modern feeling, and taking advantage of the light from the suspended window,we proposed a "Box effect" dark grey concrete finish to emphasize the warm timber cabinetry and the sophisticated stone bath.

This time the key to our success was creating a free-flowing background to enhance the luxurious details. 

 

 

                                                                                             Mario Speziari

                                                                                                                                                                

                                                                                                                                               

                                                                                                                                                                                                 

Inverloch Project:Beach house